De Praktijk

Praktijk in het MCN

Eerste verdieping nr. 19

Behandelruimte

De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum, eerste etage, aan de Nijkerkendijk 38-19 te Nijverdal, beschikt over ruime parkeergelegenheid en is toegankelijk voor een rolstoel en rollator. Ook een scootmobile kunt u makkelijk voor de deur parkeren.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van moderne technieken, producten en apparatuur, waaronder een elektrisch verstelbare stoel en de pedicuremotor van Gerlach Sirius. Deze motor sproeit water tijdens de behandeling waardoor de behandeling pijnloos is. Het pedicuremeubel is voorzien van een kiemvrije zone, waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

Uiteraard voldoe ik aan alle hygiëne-eisen en ben ik gekwalificeerd en gediplomeerd. Mijn bedrijf is aangesloten bij ProVoet en staat ingeschreven bij het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Provoet en KRP zien erop toe dat de kennis en kwaliteit van de pedicure op peil blijft en zelfs nog verder wordt verhoogd, o.a. door verplichte bijscholing. U mag van mij dan ook een professionele behandeling verwachten.

De inschrijving bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP/Pro Cert) zorgt er ook voor dat u in bepaalde gevallen in aanmerking  kunt komen voor een vergoeding bij uw ziektekostenverzekering.

Vergoedingen voor 2018 vindt u op de website: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure

Een contract, afgesloten  met twee podotherapeuten, zorgt ervoor dat diabetische voetzorg via de huisarts en podotherapeut  voor vergoeding in aanmerking kan komen. 

Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter 06-10937653

UA-61317521-1